Фріз образилася на РФ за

Фріз образилася на РФ за "своє" місце у санкційному списку

Укрінформ
Голова постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз вважає, що мала б посісти вищу позицію у санкційному списку РФ через свою позицію щодо НАТО, Криму та Донбасу.

Про це вона написала у Facebook.

«Ця новина зробила мій день! Дізналася, що займаю 285 позицію в санкційному списку Росії. Дуже образилася, адже через свою позицію щодо анексії Криму, окупації Донбасу та діяльність в ПА НАТО мала надію на більш високе місце в списку. Судячи з усього, йшли просто за абеткою», - пожартувала вона.

Фріз зауважила, що її дивує створення Кремлем такого санкційного списку, «адже жодна адекватна людина не наважиться зараз виводити капітал, або вести бізнес в такій демократично відсталій країні, як Росія».

«Цікаво, що в санкційному списку переважно особи, які не мають активів в РФ, втім, в ньому немає більшості тих, хто є в нашій державі провідником «руського миру». Отже, можна подякувати росіянам за те, що підтвердили належність окремих політичних діячів до відверто антиукраїнської позиції», - написала нардеп.

Читайте також: У відповідь на санкції РФ Геращенко згадала Черномирдіна і його "бабу з туфлями"

«Можна лише зробити висновок: гора народила мишеня. Якщо це все, на що здатний Кремль в правовому полі (на відміну від актів на кшталт Солсбері та інших терористичних нападів), то гадаю, це свідчить, що економічні спроможності Росії настільки малі, що в якості санкцій вони можуть лише заборонити викидати гроші в смітник, чим, по суті, і є інвестиції в цю країну», - відзначила Фріз.

Як повідомлялося, голова уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, що запроваджує «спеціальні економічні заходи» щодо 322 громадян та 68 компаній з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-