Навіщо мене шукати, я ж не пам’ятник - посол України відповів на погрози Філліпса

Навіщо мене шукати, я ж не пам’ятник - посол України відповів на погрози Філліпса

Укрінформ
Прокремлівський пропагандист Грем Філліпс заявив, що створює власний список українських посадовців, які "відкрито підтримують тероризм", і вніс туди посла України в Австрії Олександра Щербу.

Про це Філліпс, відомий своїми прокремлівськими провокаціями проти України, повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я розпочинаю свій власний список. Українські високопосадовці, які відкрито підтримують тероризм... Олександр Щерба, посол в Австрії... Ти в моєму списку", - написав Філліпс, однієї з останніх провокацій якого стала наруга над могилою Степана Бандери у Мюнхені.

Читайте також: Мікробіологія кремлівської пропаганди: Грем Філліпс

За словами пропагандиста, він не хоче, щоб ці українські посадовці з його "списку" постраждали, а хоче лише "задати деякі питання". На своїй сторінці у соцмережі "ВКонтакте" Філліпс також поширив відповідне повідомлення, пообіцявши "знайти" Щербу.

Між тим, посол України в Австрії вже заявив, що готовий до зустрічі з кремлівським провокатором. "Розібравшись з пам’ятником Степану Бандери в Мюнхені, Грем Філліпс вирішив розібратися з українським послом у Відні. І навіть "знайти". Грем, чому мене шукати. Я ж не пам’ятник. Хочете задати питання? Приходьте. Я можу на нейтральній території, в якому-небудь кафе. Беріть свою улюблену камеру. Я, можливо, також візьму", - написав Щерба у Facebook.

Як повідомляло агентство, 15 жовтня в німецькому Мюнхені прокремлівський пропагандист Грем Філліпс зірвав українські прапори з могили лідера ОУН Степана Бандери і прикріпив до могильного хреста банер з написом "Тут похований український нацист Степан Бандера".

Читайте також: Клімкін прокоментував наругу над могилою Бандери у Мюнхені

Грем Філліпс - британець, відомий своїми пропагандистськими сюжетами для російських телеканалів Russia Today і "Звезда", в яких висловлював підтримку бойовикам на Донбасі. Також здійснює різноманітні провокації проти України в інтересах Кремля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-