Клімкін прокоментував наругу над могилою Бандери у Мюнхені

Клімкін прокоментував наругу над могилою Бандери у Мюнхені

Укрінформ
Пригодований Москвою провокатор-пропагандист сплюндрував могилу Степана Бандери, бо український дух боротьби досі не дає спокою Росії.

Про це написав у Twitter мінстр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Російська імперія воювала з Україною і, відповідно, з УПА, потім убила С.Бандеру, а тепер сплюндровує його могилу руками пригодованих провокаторів-пропагандистів. Український дух боротьби досі не дає їм спокою, бо надихає нас іти вперед! А правову оцінку дасть неупереджена німецька прокуратура", - написав Клімкін.

Як повідомлялося, 15 жовтня в німецькому Мюнхені прокремлівський пропагандист Грем Філліпс зірвав прапори з могили лідера ОУН Степана Бандери і прикріпив до могильного хреста банер з написом "Тут похований український нацист Степан Бандера". Відповідне відео Філліпс опублікував у YouTube.

Читайте також: У Мюнхені сплюндрували могилу Бандери - Фріз наполягає на відкритті справи

Грем Філліпс - британець, журналістські матеріали якого набули розголосу під час Євромайдану і конфлікту на сході України. Зокрема, він відомий пропагандистськими сюжетами російських телеканалів Russia Today і "Звезда", в яких висловлює підтримку бойовикам на Донбасі. У 2014 році українська влада його затримала, але за наполяганням британського посольства відпустила.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-