Комітет Ради розгляне законопроект щодо протимінної діяльності 17 жовтня

Комітет Ради розгляне законопроект щодо протимінної діяльності 17 жовтня

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони планує 17 жовтня розглянути законопроект щодо протимінної діяльності.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила парламентської делегації ПА НАТО, член профільного комітету, народний депутат Ірина Фріз.

«На наступному засіданні комітету (17 жовтня - ред.) ми будемо розглядати законопроект для ухвалення рішення щодо винесення його на розгляд парламентом у першому читанні», - зазначила вона.

Фріз розраховує, що у вівторок, 16 жовтня, на засіданні Погоджувальної ради ВР буде порушено питання про необхідність включення законопроекту № 9080-1 «Про протимінну діяльність» до порядку денного сесії або навіть тижня.

Читайте також: Законопроекти про розмінування Донбасу цього тижня будуть у залі ВР - Парубій

«Але обов'язково він має бути в пріоритеті розгляду Комітетом, тому що це певна заборгованість Верховної Ради, для того, щоб врегулювати цю проблему законодавчо», - уточнила Фріз.

Законопроект № 9080-1, над яким працювала робоча група профільного комітету, зокрема народні депутати Ірина Фріз та Ірина Геращенко, було зареєстровано у Верховній Раді 19 вересня 2018 року.

Загалом у Раді зареєстровано п'ять законопроектів про протимінну діяльність, серед яких - і урядовий проект.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-