Рада не відпустила депутата, який хотів піти

Рада не відпустила депутата, який хотів піти

Укрінформ
Верховна Рада не ухвалила постанову "Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Журжія Андрія Валерійовича".

За її прийняття проголосувало лише 175 народних депутатів з мінімально необхідних 226-ти, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"175 - за. Рішення не прийнято", - оголосив Голова Верховної Ради Андрій Парубій. 

Читайте також: Генпрокурор сказав, коли Рада візьметься за Вілкула, Пономарьова і Колєснікова

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня Комітет Верховної Ради з питань Регламенту та організації роботи парламенту підтримав заяву народного депутата Андрія Журжія та його лист до Голови ВР з проханням ініціювати розгляд питання щодо дострокового припинення своїх повноважень.

18 липня на сторінці "Об'єднання "Самопоміч" у Facebook було оприлюднено заяву Журжія про складення ним повноважень народного депутата. Свій намір він обгрунтував тим, що  парламент, на його думку, зупинив роботу над проведенням основних економічних реформ.

Андрій Журжій був обраний до Верховної Ради VIII за списком "Об'єднання "Самопоміч", є першим заступником голови Комітету з питань податкової та митної політики. Із 2005-го по 2014 роки Журжій очолював юридичний департамент групи компаній Fozzy Group. Окрім того, він був президентом ТОВ «Група компаній «Інвестиційні партнери». Є членом правління Асоціації правників України; членом Громадської ради при Антимонопольному комітеті України; головою Дисциплінарного комітету Української асоціації інвестиційного бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-