Ситник назвав провокацією рекламу в метро з його фотографією

Ситник назвав провокацією рекламу в метро з його фотографією

Ексклюзив
Укрінформ
Авторство сітілайтів, що обіцяють викриття топ-корупціонерів, не визнають й у прес-службі НАБУ.

У столичному метрополітені 1 жовтня з'явилася реклама із зображенням директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На сітілайтах у підземці розміщено зображення Ситника з написом: "Я викрию топ-корупціонерів". Також в рекламі міститься анонс засідання комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, яке відбудеться 3 жовтня о 15 годині. У рекламі зазначається, що трансляція цього засідання комітету відбудеться на всіх каналах телебачення.

Укрінформ з цього приводу звернувся за коментарем до директора НАБУ Артема Ситника. На запитання, чи відомо йому хто розмістив таку рекламу і чи погоджували її зміст з ним, Ситник дав негативну відповідь."Звичайно, що ні. Типова провокація", - сказав він.

У прес-службі НАБУ також не знають замовника цієї реклами.

Читайте також: "Війна" НАБУ і САП заважає боротися з корупцією — Луценко

Як повідомляв Укрінформ, директор НАБУ Артем Ситник звітуватиме про діяльність бюро за перше півріччя 2018 року на засіданні комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції 3 жовтня о 15:00. Про це йдеться у порядку денному засідання комітету на середу.

До участі у засіданні запрошені народні депутати, голови депутатських фракцій, груп і комітетів Верховної Ради України та представники громадських організацій, які здійснюють діяльність щодо запобігання корупції. Питання обговорення звіту директора НАБУ заплановане першим питанням.

 Комітет ВР з питань запобігання і протидії корупції мав заслухати звіт директора НАБУ  про результати роботи відомства 19 вересня, однак він не з'явився через інцидент працівників бюро поблизу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Фото Анатолія Сірика

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-