Омелян записався на прийом до Холодницького

Омелян записався на прийом до Холодницького

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що офіційно записався на прийом до керівника САП Назара Холодницького.

Про це міністр написав у Facebook.

“Оскільки в САП сьогодні день відкритих дверей, кабель не проклали, а воду в акваріумі змінили, офіційно записався на прийом до пана Холодницького на 17:00. Передам всі відомі мені факти зловживань, на які досі відсутня реакція НАБУ. Планую також висловити своє бачення як фабрикувалася моя справа і для чого це було потрібно”, - написав Омелян.

За його словами, після цього він поїде на 18:00 до НАБУ на продовження вчорашнього допиту.

13 вересня міністру інфраструктури Омеляну вручили підозру у незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

За інформацією слідства, Омелян за час перебування на державній службі (з січня 2000 року до 26 квітня 2018 року) отримав 2,17 мільйона гривень офіційного доходу, тоді як його витрати тільки за 7 років становили щонайменше 3,45 мільйона.

Крім того, за даними слідства, міністр вніс неправдиву інформацію в декларації щодо вартості його автомобіля Volvo S80 2007 року випуску, придбаного у 2016 році.

Читайте також: Суд арештував частину майна Омеляна

14 вересня Солом’янський районний суд Києва розглянув запобіжний захід стосовно підозрюваного і вирішив віддати його на поруки міністра молоді та спорту Ігоря Жданова і народного депутата Федора Бендюженка. Міністр інфраструктури також має здати свої паспорти для виїзду за кордон.

Пізніше НАБУ надало дозвіл Омеляну виїжджати в закордонні відрядження.

Як повідомляв Укрінформ, у середу керівник САП Назар Холодницький заявив, що НАБУ повторно намагалося встановити прослуховування в САП - працівники Управління державної охорони виявили кабель, який тягнули в САП із Охматдиту.

Раніше, у березні цього року, в кабінеті керівника САП Холодницького були виявлені "жучки" для прослуховування, які були встановлені в акваріумі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-