Кабмін відреагував на розслідування щодо Омеляна

Кабмін відреагував на розслідування щодо Омеляна

Заява
Укрінформ
В уряді розраховують, що розслідування стосовно міністра інфраструктури Володимира Омеляна буде об'єктивним, а дії правоохоронців не завадять продовжувати виконувати йому свої обов'язки.

Про це йдеться в заяві щодо вручення підозри міністру Омеляну, опублікованій на Урядовому порталі.

“Уряд України вважає, що перед законом всі рівні. Ми розраховуємо, що розслідування буде об'єктивним і жодним політичним мотивам у ньому місця не буде. Ми сподіваємося, що дії правоохоронців не вплинуть на роботу Міністерства інфраструктури та не завадять міністру продовжувати виконувати свої обов'язки”, - наголошується в заяві.

Читайте також: Омелян заявляє, що судитиметься з НАБУ

У ній підкреслюється, що Омелян реалізовує політику уряду з розвитку інфраструктури, і жодного факту правопорушень у період перебування на посаді міністра за час слідства, яке велося проти нього понад рік, не встановлено.

Як повідомлялося, в четвер, 13 вересня, Національне антикорупційне бюро України оголосило міністру інфраструктури Омеляну підозру у незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

У свою чергу Омелян заявив, що висунута йому підозра є сфабрикованою і не містить жодного складу злочину.

Крім того, міністр заявив про тиск на нього з боку керівництва НАБУ і наголосив, що також вимагатиме притягнення до відповідальності слідчих Бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-