Курс до ЄС і НАТО: Рада може почати наступного тижня розгляд змін до Конституції

Курс до ЄС і НАТО: Рада може почати наступного тижня розгляд змін до Конституції

Укрінформ
Верховна Рада може розпочати розгляд президентського законопроекту про зміни до Конституції щодо стратегічного курсу на набуття повноправного членства України в ЄС та НАТО наступного пленарного тижня.

Про це журналістам у кулуарах сказав голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ключовим завданням на сьогодні є зміни до Конституції", - зазначив Герасимов.

Він додав, що законопроект уже зареєстрований у парламенті, розписаний на відповідні комітети, зараз плануються засідання комітетів, усі необхідні процедури.

Читайте також: Гройсман вважає, що на цій сесії ВР можуть ухвалити історичні для України рішення

"Як тільки це буде розглянуто, одразу в сесійній залі ми голосуватимемо. На даний момент я вважаю, що вже наступного пленарного тижня в сесійній залі парламенту відбудеться перше голосування", - пояснив Герасимов.

Як повідомляв Укрінформ, законопроект №9037 "Про внесення змін до Конституції України (щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору)" Президент України Петро Порошенко зареєстрував у парламенті 3 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-