Новий політсезон: сьогодні Рада розгляне закони про захист прав авторів

Новий політсезон: сьогодні Рада розгляне закони про захист прав авторів

Укрінформ
Рада у вівторок розгляне законопроекти щодо захисту прав інтелектуальної власності та удосконалення діяльності ДБР.

Про це йдеться у порядку денному Ради.

На початку ранкового засідання заплановано проведення церемонії відкриття дев'ятої сесії ВР та ухвалення її порядку денного.

Далі передбачено розгляд блоку питань інтелектуальної власності, зокрема урядових законопроектів #4561, що спрямований на забезпечення правової охорони прав авторів, виконавців, виробників фонограм, комп'ютерних програм, баз даних при розповсюдженні їх творів та виконань, подолання піратства та поліпшення інвестиційного клімату в Україні та #7538 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правової охорони винаходів та корисних моделей».

Окрім того депутати також розглянуть інший проект Кабміну #5699, що спрямований на забезпечення узгодження положень чинного законодавства України у сфері інтелектуальної власності з директивами та регламентами Ради ЄС, імплементацію відповідних положень Угоди про асоціацію з ЄС в частині охорони прав на промислові зразки і торговельні марки.

Далі депутати розглянуть законопроекти «Про внесення змін до деяких законів України щодо транскордонного співробітництва», #8015 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо інвестиційної привабливості будівництва об'єктів відновлювальної енергетики».

Читайте також: Парубій розповів, коли Рада розгляне Виборчий кодекс

Законопроект 5395-д «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення діяльності Державного бюро розслідувань» буде розглядатися згідно із порядком денним передостаннім.

Як повідомлялося, 5 липня парламент затвердив календарних план дев’ятої сесії, яка відкривається 4 вересня а закриється 18 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-