Україна і Британія обговорили спільне виробництво зброї та військової техніки

Україна і Британія обговорили спільне виробництво зброї та військової техніки

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр висловила зацікавленість у створенні в майбутньому можливостей для спільного виробництва зброї та військової техніки на території України за участі британських компаній. 

Про це йшлося на зустрічі віце-прем'єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе із заступником Голови Палати лордів, Державним міністром з питань оборони Великої Британії графом Хоу (Фредерік Річард Пенн Керзон), повідомляє Урядовий портал.

"Ми вважаємо, що українсько-британське військово-технічне співробітництво, особливо в галузі виробництва високотехнологічної зброї, може мати значний потенціал", - сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе, зазначивши, що для цього Україні потрібно продовжити активні реформи у сфері оборонної промисловості. 

Крім того, повідомляє прес-служба, було зазначено, що співробітництво України з НАТО залишається наріжним каменем національної безпеки України. Державний міністр граф Хоу висловив впевненість, що результати останнього Саміту НАТО у контексті євроатлантичних прагнень України є надзвичайно позитивними для України та союзників.

Читайте також: "Міць нової армії": у центрі Києва відкрилася виставка сучасної зброї

Віце-прем’єр-міністр подякувала графу Хоу за те, що політичний та військовий діалог двох країн залишається надійним, за допомогу Україні в оборонному плануванні, розвитку бойових можливостей Збройних Сил, підготовку українських військовослужбовців, а також участь британських десантників у параді на честь 27-ї річниці незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-