Деякі політики бездумно тиражують штампи кремлівської пропаганди — Порошенко

Деякі політики бездумно тиражують штампи кремлівської пропаганди — Порошенко

Укрінформ
Українські політики, які у запалі політичної боротьби, бездумно чи свідомо повторюють небезпечні штампи російської пропаганди, насправді працюють на агресора і б'ють у спину ЗСУ.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у виступі на Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу наголосити, що сучасна війна ведеться не лише на лінії фронту. У нас зараз усі дуже добре вивчили термін "гібридна війна". Кремль нав'язує нам інформаційну війну, яка має на меті поневолити наш розум. Коли з хворої голови на здорову валить Путін, це ще можна зрозуміти. Але мене як Президента шокує інше: як же до біса в нього адвокатів зараз у нашому політикумі, як вони намагаються зняти з нього відповідальність за війну і перекласти цю відповідальність на Україну", - сказав Порошенко.

За словами Президента, деякі політики настільки засліплені внутрішньою боротьбою, що бездумно, а інколи свідомо тиражують заяложені і небезпечні штампи російської пропаганди.

"Можливо, вони думають, що так борються за владу. Насправді ж ні. Я твердо переконаний: вони працюють на агресора, вони намагаються підірвати моральний дух українців, послабити волю до спротиву - а головне - б'ють у тил, у спину Збройним силам України, знецінюють подвиг українських воїнів в ім'я України", - акцентував Президент.

Читайте також: У бойових діях на Донбасі взяли участь 344 тисячі військових - Порошенко

Він зауважив, що серед учасників бойових дій є люди різних політичних поглядів, і це абсолютно об'єктивний зріз суспільства.

"Але я твердо переконаний: ми з вами єдині в головному - всі ми від солдата до Верховного Головнокомандувача знаємо, що теперішня російсько-українська війна - це справжня війна за незалежність нашої держави", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-