Уряд планує внести зміни до правил перетину кордону українцями

Уряд планує внести зміни до правил перетину кордону українцями

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні 22 серпня розгляне проект постанови "Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України".

Про це повідомляється у порядку денному засідання, опублікованому на Урядовому порталі.

Також Кабмін розгляне проекти постанов про затвердження угоди про створення Спільної комісії з економічного, торговельного та технічного співробітництва між урядом України та урядом Держави Катар; про внесення змін до Порядку надання соціальних послуг із встановленням диференційованої плати; про затвердження Типового положення про притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Крім того, урядовці розглянуть проекти розпоряджень щодо  виділення коштів для здійснення заходів, пов'язаних зі зміцненням обороноздатності держави; про підписання Імплементаційної угоди між Кабінетом міністрів України та Організацією НАТО з підтримки та постачання про реалізацію проекту Трастового фонду НАТО зі знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям.

Читайте також: Гройсман збирає уряд

Кабінет міністрів у  середу також планує  уповноважити першого заступника міністра фінансів на підписання векселів у національній валюті на користь Міжнародного валютного фонду.

Серед питань порядку денного - проекти указів Президента України про призначення довічних державних стипендій учасникам бойових дій у період Другої світової війни 1939-1945 років та щодо  затвердження Положення про стипендії Президента  для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-