Парубій відкрив вечірнє засідання Ради

Парубій відкрив вечірнє засідання Ради

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим",- сказав Парубій.

У залі зареєструвалося 359 народних депутатів.

На вечірньому засіданні депутати мають продовжити розгляд у другому читанні законопроекту № 7441 про внесення змін до закону про судоустрій та статус суддів у зв'язку з прийняттям закону "Про Вищий антикорупційний суд".

Як повідомлялося, раніше Парубій доручив Комітету з питань правової політики та правосудді під час перерви між засіданнями остаточно узгодити правку, що стосується розгляду Вищим антикорупційним судом апеляцій на рішення суддів, які були винесені до початку його роботи.

Окрім того, Комітету було доручено визначити, які з поправок до законопроекту слід поставити на переголосування у зв'язку з тим, що вони не були підтримані під час ранкового пленарного засідання.

Читайте також: Закон про ВАС: Парубій за дві години чекає рішення комітету

11 липня правовий комітет рекомендував парламенту ухвалити в цілому законопроект № 7441, але не визначився з текстом правки щодо розгляду ВАС апеляцій судів першої інстанції.

Представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко прогнозувала, що парламент на вечірньому засіданні розгляне оновлення складу Центральної виборчої комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-