Путін напрацьовує

Путін напрацьовує "матеріал" до зустрічі з Трампом - військовий експерт

Укрінформ
Посилення військових дій на Донбасі – черговий подарунок від Росії Україні. У Кремлі ніколи не пропускають наші державні свята, але це може бути початком чогось більшого. 

Таку думку 24 каналу висловив військовий експерт Олег Жданов.

Експерт вважає, що Путін напрацьовує "матеріал" до зустрічі з Трампом, аби сказати знову, що Україна – не держава, оскільки не може вирішувати питання. Президент Росії може запропонувати Трампу свою допомогу. Зокрема, щоб Росія отримала мандат миротворця, підняла на Донбасі "триколор" і виконала "Мінськ-2" за своїм сценарієм.

Крім того, за словами Жданова, політичний бойкот Чемпіонату світу з футболу, який проходить у Росії, де-факто відбувся. Європейські команди вибули з чемпіонату майже відразу, не дійшовши до 1/8 фіналу. Відповідно європейські лідери не поїдуть у Росію. Для Путіна більше немає стримуючого фактора.

Водночас військовий наголошує, що чергові домовленості про перемир’я на Донбасі з 1 липня, які досягнуті в Мінську тристоронньою контактною групою, не мають значення.

Читайте також: Трамп розповів, про що говоритиме з Путіним

"Україна в Мінську говорить не з тими, хто може вплинути на хід військових дій. Судячи з усього, окупаційна влада в ОРДЛО взагалі не знає графіку обстрілів. До них російські військові не доводять цю інформацію. Домовленість про перемир’я з 1 липня – ми в черговий раз наступаємо на одні й ті ж граблі. Проросійські бойовики не припинятимуть військових дій", - підкреслив Олег Жданов.

Нагадаємо: президент Російської Федерації Володимир Путін зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом в столиці Фінляндії – Гельсінкі 16 липня.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-