Лондон запевняє, що Brexit не вплине на відносини з Україною

Лондон запевняє, що Brexit не вплине на відносини з Україною

Укрінформ
Офіційний Лондон переконаний, що й після Brexit його відносини з ЄС та Україною залишаться міцними.

Про це заявив на прес-конференції в Копенгагені міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Це буде чудова нова угода, яку ми зможемо укласти наступного року... Повірте мені, вона залишить відносини між Великою Британією і Україною неушкодженими та дозволить нам робити ще більше, ніж ми робили раніше”, - сказав Джонсон.

Він зазначив, що британці з самого початку чітко заявили, що вважають вихід з ЄС можливістю для Великої Британії ще більше, ніж будь-коли раніше, розвивати відносини з рештою світу. 

Читайте також: Єлизавета ІІ підписала закон про Brexit

“Хочу підкреслити, що вихід із ЄС не означає, що ми залишаємо Європу, а наша дружба та партнерство з Україною буде навіть ще більше зміцнюватися, і ці відносини будуть розвиватися довгостроково”, - запевнив глава британського МЗС. 

Виступаючи того ж дня на конференції “Реформи в Україні критичні для стабільності в Європі”, Джонсон пообіцяв, що його країна продовжить підтримку різних програм в Україні - від підготовки військовослужбовців до протистояння масованій російській кампанії з дезінформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-