Представник Кабміну сказав, коли Рада почує звіт уряду

Представник Кабміну сказав, коли Рада почує звіт уряду

Укрінформ
Парламент зможе розглянути у сесійній залі звіт уряду про хід виконання програми діяльності Кабміну за 2017 рік, якщо за відповідне рішення проголосують народні депутати.

На цьому наголосив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Вадим Денисенко (фракція «Блок Петра Порошенка»), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо буде рішення Верховної Ради голосувати за заслуховування звіту, прийняте не менш ніж 226 голосами, - уряд у будь-який момент прийде для звітування», - зазначив Денисенко.

Він підкреслив, що у відповідності до законодавства, звіт уряду подається до 15-лютого і далі законодавство не передбачає автоматичного розгляду звіту уряду у сесійній залі.

Читайте також: Економічний комітет Ради почав розгляд звіту уряду за 2017 рік

«Парламент може окремими постановами прийняти рішення заслухати звіт уряду або окремих міністрів», - зазначив представник уряду у ВР.

Таким чином, додав Денисенко, у парламенті такий звіт уряду буде заслуховуватися, якщо буде зареєстрований відповідний проект постанови про заслуховування звіту і він буде підтриманий депутатами.

Як повідомлялось, 20 червня комітет Верховної Ради з питань економічної політики заслухав звіт уряду за участю Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, міністрів Кабінету міністрів і рекомендував Раді взяти до відома звіт про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів України у 2017 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-