Економічний комітет Ради почав розгляд звіту уряду за 2017 рік

Економічний комітет Ради почав розгляд звіту уряду за 2017 рік

Фото
Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань економічної політики почав розгляд звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів України у 2017 році.

У засіданні комітету бере участь Прем‘єр-міністр Володимир Гройсман, міністри, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно із Регламентом, звіт уряду про хід і результати виконання Програми діяльності Кабміну на пленарному засіданні доповідає Прем'єр-міністр, а в разі його відсутності - перший віце-прем'єр-міністр.

Економічний комітет Ради почав розгляд звіту уряду за 2017 рік / Фото: Мусієнко Владислав

Після заслуховування звіту Кабінету міністрів про хід і результати виконання Програми діяльності КМУ та співдоповідей комітетів проводиться обговорення звіту. За підсумками обговорення звіту Кабінету міністрів Верховна Рада приймає відповідну постанову.

Читайте також: ВВП України зріс на 3,1% за перший квартал цього року - Гройсман

У разі, якщо діяльність Кабінету міністрів визнана незадовільною, Верховна Рада за умови додержання вимог статті 87 Конституції може прийняти резолюцію недовіри Кабінету міністрів без додаткового включення цього питання до порядку денного пленарного засідання Верховної Ради.

Як повідомлялося, 14 лютого уряд затвердив звіт про перебіг і результати виконання Програми діяльності Кабінету міністрів України у 2017 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-