Фракція БПП пропонує Фріз на посаду міністра у справах ветеранів

Фракція БПП пропонує Фріз на посаду міністра у справах ветеранів

Укрінформ
Фракція партії "Блок Петра Порошенка" підтримала кандидатуру народного депутата Ірини Фріз на посаду глави  Міністерства у справах ветеранів.

Про це повідомляється на сайті партії "Блок Петра Порошенка" "Солідарність". 

"Сьогодні на засіданні фракції партії "Блок Петра Порошенка" було прийнято одноголосне рішення про підтримку народного депутата фракції БПП, голови підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голови парламентської делегації у ПА НАТО Ірини Фріз на посаду міністра Міністерства у справах ветеранів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Законопроект про нацбезпеку: у комітеті ВР розказали про обмеження для СБУ

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2017 року керівники та представники громадських організацій, які опікуються вирішенням проблем ветеранів АТО, ініціювали створення Міністерства у справах ветеранів.

27 лютого 2018 року Верховна Рада звернулася до Кабінету міністрів з вимогою створити на базі Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Міністерство у справах ветеранів.

18 червня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав парламентську коаліцію подати узгоджену кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-