БПП відкидає звинувачення про

БПП відкидає звинувачення про "таємні поправки" у законі про Антикорупційний суд

Укрінформ
Фракція БПП вважає такими, що дискредитують парламент, заяви деяких політиків та експертів, що при голосуванні до закону про Вищий антикорупційний суд включили поправки, які не обговорювалися.

Зокрема йдеться про положення, що стосуються розгляду судами загальної юрисдикції антикорупційних справ, які були відкриті до моменту створення суду. Про це на засіданні Погоджувальної ради сказав голова фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вважаю, що деякі псевдоексперти, вони просто дискредитують країну, дискредитують парламент (подібними заявами - ред.), і ми вимагаємо захистити парламент від цієї дискредитації», - наголосив Герасимов.

Читайте також: Законопроект про запуск Антикорупційного суду за два дні може з’явитися в Раді

Він наголосив, що процедура підготовки та розгляду законопроекту відбулася за повною процедурою з розгляду всіх поправок, засідання комітету проводилося відкрито. Голова профільного комітету Руслан Князевич під стенограму на засіданні парламенту оголошував усі правки до законопроекту. Окрім того, він зазначив, що фракції отримали роздруковані матеріали щодо тексту поправок до законопроекту до ухвалення закону в сесійній залі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-