У Канаді підтримали євроатлантичні прагнення України

У Канаді підтримали євроатлантичні прагнення України

Укрінформ
Члени парламентських груп дружби між Україною та Канадою виступили зі спільною заявою, що підтримує євроатлантичні прагнення України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, заяву було підписано під час офіційного візиту українських депутатів до Канади.

"Члени Українсько-канадської міжпарламентської групи дружби та Канадсько-української міжпарламентської групи дружби заохочують подальше зміцнення канадсько-українського партнерства заради миру й процвітання та підтримують повну євроатлантичну інтеграцію України, метою якої має стати прокладення шляху до довготермінової безпеки, стабільності та широкого економічного розвитку України", - йдеться у заяві, текст якої є у розпорядженні Укрінформу.

Окрім цього, депутати також погодилися "продовжувати розвиток канадсько-українського двостороннього партнерства у всіх можливих галузях". "Визнаючи унікальну роль, яку парламентарі грають у демократії, ми обіцяємо погоджувати свої дії проти прихованих та шкідливих зовнішніх дезінформаційних кампаній, що підривають довіру до демократичних інституцій та сіють зерна недовіри поміж громадянами", - зазначається у документі.

Читайте також: Климпуш-Цинцадзе розповіла про плани України щодо партнерства з НАТО

Законодавці також пообіцяли "присвятити себе покращенню співпраці між двома парламентськими об'єднаннями".

Зазначимо, що чинний візит членів української міжпарламентської групи дружби до Канади є першим з часу Революції Гідності. Українські депутати два дні провели у Торонто і два дні мають провести у Оттаві.

Фото: Посольство України в Канаді

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-