НАЗК передало до суду адмінпротоколи на Бочковського

НАЗК передало до суду адмінпротоколи на Бочковського

Укрінформ
Нацагентство з питань запобігання корупції  направило до суду два протоколи щодо несвоєчасного подання декларацій Сергієм Бочковським, якого суд поновив на посаді голови ДСНС.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Складено два протоколи стосовно Сергія Бочковського, особи начальницького складу служби цивільного захисту, який перебуває у розпорядженні голови Державної служби з надзвичайних ситуацій. Посадовець подав декларації за 2016 та 2017 роки лише у травні цього року після отримання від Національного агентства повідомлення про встановлення фактів неподання ним відповідних декларацій", -  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Аваков заявляє, що Бочковський не працюватиме на посаді глави ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія  Бочковського затримали під час засідання Кабміну 25 березня 2015 року за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем. Тоді ж Кабмін ухвалив рішення про його звільнення з посади.

Окружний адміністративний суд Києва 26 квітня 2018 року визнав незаконним звільнення Бочковського і поновив його на посаді.

Бочковський разом із адвокатом у п'ятницю, 27 квітня, прийшов до будівлі ДСНС і намагався потрапити на робоче місце, але його не впустили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-