Найбільше у Раді говорить Ляшко – ОПОРА

Найбільше у Раді говорить Ляшко – ОПОРА

Дослідження
Укрінформ
У Верховній Раді за 3,5 року роботи нинішнього скликання найбільше виступав лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

Про це сказав аналітик Громадянської мережі ОПОРА Андрій Савчук на прес-конференції, присвяченій роботі парламенту 8-го скликання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ні для кого не секрет, що найбільше у Верховній Раді говорить лідер Радикальної партії Олег Ляшко. У нього 1104 виступи і пан Ляшко говорив майже 39 годин у сесійній залі», - зазначив аналітик.

За його словами, у дослідженні не враховувалися виступи спікера і віце-спікерів. Водночас він зазначив, що у деяких випадках Ляшко говорив більше, ніж дехто з віце-спікерів.

Читайте також: Купол Ради хочуть реставрувати за 7,5 мільйона

На другому місці також депутат від Радикальної партії Віктор Галасюк - 457 промов тривалістю 15 годин 44 хвилини. Майже таку саму кількість часу «наговорив» позафракційний Юрій Левченко, який долучився до 687 обговорень у сесійній залі. Крім того, 490 разів виступав голова Комітету правової політики та правосуддя Руслан Князевич та 298 разів Ігор Шурма («Опозиційний блок»).

За даними ОПОРИ, серед найактивніших ораторів Ради - Сергій Соболєв («Батьківщина»), Максим Бурбак («Народний фронт»), Олександр Долженков («Опозиційний блок»), Єгор Соболєв («Самопоміч») та голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-