Рада після перерви розгляне постанову про підтримку Сущенка

Рада після перерви розгляне постанову про підтримку Сущенка

Укрінформ
Росія може піти на дестабілізацію в своїй країні під час Чемпіонату світу з футболу з тим, щоб потім звинуватити Україну.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Після перерви ми перейдемо до розгляду проекту постанови про підтримку Сущенка. Тому я прошу всіх о 16.00 прибути в зал. Ми провели напружене, але дуже плідне ранкове засідання. І зараз я закриваю ранкове засідання Верховної Ради України», - сказав спікер.

Проект постанови №8446 «Про звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій, світових лідерів та міжнародного товариства у зв'язку з протиправним вироком Московського міського суду у справі незаконно утримуваного в Російській Федерації громадянина України Романа Сущенка».

Читайте також: Американський ПЕН-центр вимагає звільнити Сенцова

Як повідомлялося, під час ранкового пленарного засідання у четвер, Рада ухвалила закон «Про Вищий антикорупційний суд», нову редакцію закону «Про дипломатичну службу» з урахуванням пропозицій Президента України, а також депутати підтримали проект постанови про звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів України.

У зв'язку з розглядом постанови про звільнення Данилюка ранкове засідання Ради було продовжено - воно завершилося приблизно о 14.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-