Гройсман вирішить, чи залишати Данилюка в уряді - Саєнко

Гройсман вирішить, чи залишати Данилюка в уряді - Саєнко

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман визначається, чи залишати міністра фінансів Олександра Данилюка на своїй посаді з огляду на останні події.

Про це в прямому ефірі "Свободи слова" на ICTV заявив міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми (у понеділок – ред.) зібрали нараду міністрів. На цій нараді Данилюк визнав направлення цього листа як свою помилку тому, що він сказав, що діяв емоційно з цим листом, і, мабуть, він, скажімо так, згарячки це зробив. Тому зараз після цієї розмови Прем’єр-міністр визначається, чи сумісні такі дії Данилюка з його перебуванням в уряді як міністра фінансів. І я думаю, що зараз Прем’єр-міністр буде визначатися з цього питання", - сказав Саєнко.

Читайте також: Данилюк не збирається йти у відставку

Як повідомляли ЗМІ, у середу, 23 травня, на закритій частині засідання Кабміну у міністра фінансів Олександра Данилюка виникла суперечка з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Причиною стало те, що Данилюк попросив Прем'єра призначити йому п'ятого заступника - Яну Бугрімову, але той сказав, що це не на часі. Після чого Данилюк залишив залу засідань.

Напередодні офіційного візиту Глави уряду до Брюсселю (24-25 травня) міністр фінансів направив офіційний лист всім послам країн "Великої сімки", поінформувавши їх про його конфлікт з прем'єр-міністром.

Згодом у ЗМІ з'явилась інформація, що Олександр Данилюк може незабаром залишити свою посаду. Проте сам міністр фінансів не збирається писати заяву про відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-