Данилюк не збирається йти у відставку

Данилюк не збирається йти у відставку

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк не збирається писати заяву на відставку.

Про це він сказав в інтерв'ю "Економічній правді".

«Ні, і не збираюся писати (заяву на відставку - ред.). Я ніколи такого не казав, і навіть на Кабміні, коли у нас була розмова з прем'єром, я сказав: «Подавайте мене у відставку, якщо не підтримуєте мене. Сам я заяву писати не буду». Я знаю, що багато хто був би щасливим, якби я подав у відставку», - сказав Данилюк.

Він зазначив, що Прем'єр-міністр менше за всіх зацікавлений у цьому. Але зацікавлених справді багато, і вони є багатьох сферах. 

«Наприклад, при запуску відкритих електронних реєстрів з відшкодування ПДВ хтось постраждав. Націоналізація Приватбанку зменшила олігархічний вплив Коломойського. Силовим органам, Генеральній прокуратурі також довелося обмежити свої побажання. Ще раз. Зацікавлених у моїй відставці людей немало, але мене це не хвилює. Для мене в першу чергу важливо те, що є набагато більше людей, які мене підтримують. Ми робимо правильні речі», - наголосив  міністр.

Читайте також: Мінфін пропонує спростити використання касових апаратів

Як повідомляли ЗМІ, у середу, 23 травня, на закритій частині засідання Кабміну у міністра фінансів Олександра Данилюка виникла суперечка з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Причиною стало те, що Данилюк попросив Прем'єра призначити йому п'ятого заступника - Яну Бугрімову, але той сказав, що це не на часі. Після чого Данилюк залишив залу засідань. Згодом у ЗМІ з'явилась інформація, що міністр фінансів може незабаром залишити свою посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-