Скасування антиросійських санкцій в ЄС не обговорюється – Маас

Скасування антиросійських санкцій в ЄС не обговорюється – Маас

Укрінформ
Європейський союз зберігає чинними санкції, накладені на Росію за порушення суверенітету України, і жодних дискусій стосовно їх скасування наразі не ведеться.

Про це заявив міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас на спільній прес-конференції з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним у Маріуполі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У мене немає жодної інформації про те, що в Європейському союзі розгорнулись якісь надзвичайні дебати стосовно продовження чи непродовження санкцій", - сказав Маас.

Він зауважив, що наразі існує "деяка непевність" стосовно Італії, де політичні партії, які виграли вибори, формують коаліційний уряд і мають намір порушити питання санкцій.

"Поки що вони не підтримують збереження цих санкцій. Але спочатку треба дочекатися формування уряду, і потім ми побачимо, які  сигнали надійдуть від  Італії", - зазначив Маас. 

Читайте також: "Нормандські" міністри зустрінуться 11 червня у Берліні - Маас

Як повідомляв Укрінформ, федеральний міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас перебуває  в Україні з робочим візитом. На посаді глави зовнішньополітичного відомства він відвідує Україну вперше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-