Молдова буде підтримувати Україну в урегулюванні ситуації на Донбасі - посол

Молдова буде підтримувати Україну в урегулюванні ситуації на Донбасі - посол

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан, перебуваючи на Донеччині, запевнив, що його країна й надалі буде всіляко допомагати Україні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Однозначно підтримуємо суверенітет та територіальну цілісність України. Відчуваємо та поділяємо ваш біль, всіляко допомагали і надалі допомагатимемо вашій країні. Адже ваш успіх - це великою мірою і наш успіх», - сказав Болбочан під час зустрічі в Донецькій облдержадміністрації, процитував посла очільник області.

Читайте також: Молдавські дипломати у Краматорську зустрілися з місією ОБСЄ

Жебрівський зазначив, що Молдова вже протягом кількох років приймає на оздоровлення та відпочинок дітей з усіх куточків України. За словами посла, і цього літа 150 дітей з України, що постраждали від збройної агресії Росії, оздоровляться на території Молдови.

Керівник Донецької області розповів про загострення ситуації на лінії розмежування; про зусилля, які спрямовуються на розбудову частини області, яка контролюється українською владою та подякував послу за увагу до України та розуміння її проблем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-