Штайнмайєр після Києва поїде до Львова

Штайнмайєр після Києва поїде до Львова

Укрінформ
Президент Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмайєр після візиту до Києва і переговорів із Президентом України Петром Порошенком 30 травня відвідає Львів.

Його приліт до міста очікується в обід, повідомила Укрінформу речниця облдержадміністрації Ольга Матейчик.

«Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр зустрінеться у Львові з головою ЛОДА Олегом Синюткою, поспілкується зі студентами Франкового вишу та здійснить прогулянку містом», - зазначила Матейчик.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на брифінгу в Києві Штайнмайєр зазначив, що Німеччина завжди виявляла готовність підтримати процес внутрішньої трансформації України і що за минулі роки в цьому плані було «дещо зроблено».

Читайте також: Штайнмаєр сподівається на активізацію "нормандського формату"

При цьому глава ФРН наголосив, що «особливо німецька зацікавленість полягає в тому, щоб процес реформ в Україні тривав, зокрема і в плані боротьби з корупцією». Також Штайнмайєр зазначив, що зацікавленість німецького бізнесу у співпраці з Україною значно зросла.

На Львівщині відкрито ряд великих промислових об'єктів із німецькими інвестиціями. Серед них – відома фірма з виготовлення кабельних мереж для престижних іномарок Leoni та інші. Зараз облдержадміністрація забезпечує супровід понад 500 інвестиційних проектів, в тому числі із німецьким капіталом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-