Гройсман на зустрічі з іноземними ЗМІ: санкції проти агресора мають посилюватися

Гройсман на зустрічі з іноземними ЗМІ: санкції проти агресора мають посилюватися

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман наголосив, що санкційна політика проти Росії, започаткована у відповідь на захоплення української території, має посилюватися. 

Про це він сказав під час зустрічі з іноземними ЗМІ в Києві, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

«Треба продовжувати санкції. Їх вводили як покарання за агресію. Тож їх треба посилювати, аби ціна Росії за варварство і вбивство була високою. Я за те, аби Росія повернулася в межі кордонів і сконцентрувалася на своїх проблемах – не за рахунок інших держав. У багатьох столицях світу сьогодні треба запитати – а хто наступний?», - сказав Гройсман.

Читайте також: Матіос пояснив, чому гальмується розслідування злочинів російської агресії

Прем’єр-міністр підкреслив, що Україна ніколи на була ворогом Росії, але «Росія стала ворогом демократичного світу, в тому числі України». Наші воїни, підкреслив глава уряду, борються за інші країни – Східної Європи, Балтії, які дуже близько розташовані.

Він також порадив політикам, які вірять у добрі відносини з Росією, подивитися на досвід України і відповісти собі на питання, «коли дружба переросте в агресію і якою буде форма цієї агресії».

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-