Порошенко сказав, що чекає Україну попереду

Порошенко сказав, що чекає Україну попереду

Укрінформ
Протягом останніх чотирьох років Україна вже виконала низку завдань щодо зупинки російського агресора, становлення армії, відновлення економічного зростання, отримання безвізового режиму з ЄС і набрання чинності Угоди про асоціацію, але попереду очікує масштабне оновлення країни й динамічний розвиток.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на засіданні Національної інвестиційної ради в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За ці роки виконали кілька основних завдань. Зупинили ворога у 2014-му. Створили нові Збройні сили у 2015-му. Протягом 2016-го року відновили процес економічного зростання. Минулого року забезпечили безвіз та вступ у дію Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Тепер йдеться про масштабне оновлення країни і про перехід до динамічного розвитку", - сказав Порошенко, нагадавши, що цього дня, 25 травня, чотири року тому його було обрано Президентом.

Він також зауважив, що попереду все ще безліч проблем, які належить вирішити, але запевнив, що найважче позаду.

"Звісно, я тут певною мірою виступаю як рекламний агент України, і вам мій спіч може в чомусь видаватися і суб'єктивним. Та серед моїх аксесуарів рожевих окулярів нема", - зазначив глава держави.

Читайте також: Порошенко за зняття мораторію на землю

Водночас Порошенко додав, що більшість українців позитив від реформ відчують лише тоді, коли остаточно буде подолано економічну кризу, що спричинена здебільшого війною, і рівень життя не просто вийде на довоєнний рівень, а перевищить його.

У цьому контексті Президент закликав потенційних та вже існуючих інвесторів "заходити в Україну". Він наголосив, що наразі Українській державі, коли "ми від виживання переходимо до розвитку", як повітря потрібні інвестиції, нові фабрики і заводи, нові робочі місця з достойними зарплатами.

Глава держави запевнив, що Україна - це великий, ємний і перспективний ринок, який до того ж інтегрується в єдиний європейський простір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-