Рада сьогодні розгляне законопроект про Антикорупційний суд

Рада сьогодні розгляне законопроект про Антикорупційний суд

Укрінформ
Верховна Рада у середу, 23 травня, планує розпочати розгляд у другому читанні президентського законопроекту про Антикорупційний суд.

Про це йдеться у порядку денному Ради, опублікованому на сайті парламенту.

Першим блоком Рада збирається розглянути питання ратифікації, зокрема, два президентських законопроекти "Про приєднання України до Метричної конвенції" (0181) і "Про денонсацію Конвенції Міжнародної організації праці про використання праці жінок на підземних роботах у шахтах будь-якого роду № 45" (0185).

Далі парламентарії мають ухвалити доопрацьований проект постанови №6467 "Про Рекомендації парламентських слухань на тему: "Медична освіта в Україні: погляд у майбутнє".

Після цього депутати мають намір  розпочати розгляд у другому читанні проекту закону №7440 «Про Вищий антикорупційний суд», внесений Президентом України Петром Порошенком у грудні 2017 року. 

Наступним у порядку денному - проект постанови №7363 "Про Рекомендації парламентських слухань про становище молоді в Україні на тему: "Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації".

Читайте також: Антикорупційний суд: Парубій спрогнозував дату розгляду законопроекту у другому читанні

Насамкінець засідання заплановано розгляд ще двох ратифікацій: законопроекту №0145 "Про ратифікацію Генеральної Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про співробітництво у сфері оборони" і проекту закону №0153 "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії стосовно співробітництва у сфері військових перевезень".

Решту дня, з 16:00, депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-