Савченко вимагає, щоб її з СІЗО возили у Раду та по всій Україні

Савченко вимагає, щоб її з СІЗО возили у Раду та по всій Україні

Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко вимагає надати їй можливість брати участь у засіданнях Верховної Ради і проводити зустрічі з виборцями по всій Україні.

Про це вона заявила у Шевченківському районному суді Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Влаштуйте мені доставку щоранку з СІЗО у Верховну Раду. Влаштуйте мені доставку в комітети. Є ще спілкування з виборцями. Я їжджу по Україні, спілкуюся з виборцями. Надайте мені таку можливість. Возіть мене. Хочете в наручниках, на автозаку - хай буде так. А тоді відвозьте назад у СІЗО", - сказала Савченко.

Як відомо, Шевченківський районний суд Києва 15 травня продовжив розгляд клопотання щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народному депутату Надії Савченко.

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

Читайте також: Савченко пояснила, чому розірвала угоди з адвокатами

Верховна Рада 22 березня дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави. Савченко оголосила голодування з 24 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-