Деклараціями Рабіновича і Трубарова зацікавилося НАЗК

Деклараціями Рабіновича і Трубарова зацікавилося НАЗК

Укрінформ
Нацагентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про повні перевірки щодо 13 суб’єктів декларування, серед яких народний депутат Вадим Рабінович та в.о. голови Фонду держмайна Віталій Трубаров.

Про це повідомляє у п'ятницю прес-служба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій ще 4 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015-2017 роки. Також прийняті рішення про продовження строку перевірки щодо 4 суб’єктів декларування та про результати здійснення повної перевірки щодо 5 осіб", - йдеться у повідомленні.

Суб’єкти декларування, щодо яких розпочнуть перевірку:

1. Андрієвський Михайло Володимирович, депутат Прилуцької районної ради, за 2017 рік (виправлена);

2. Гаркавий Анатолій Іванович, голова Старобільської районної державної адміністрації Луганської області, за 2015 та 2016 роки;

3. Рабінович Вадим Зіновійович, народний депутат України VIII скликання, за 2017 рік;

4. Трубаров Віталій Миколайович, головний спеціаліст відділу координації діяльності структурних підрозділів Фонду державного майна України, за 2016 рік.

Крім того, прийнято рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій ще 5 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а саме:

1. Вдовіченко Микола Миколайович, прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Кіровоградської області, за 2015 рік;

2. Гаврилюк Роман Володимирович, прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Кіровоградської області, за 2015 рік;

3. Журжій Андрій Валерійович, народний депутат України VIII скликання, за 2015 рік (виправлена);

4. Коробко Юрій Вікторович, начальник відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності прокуратури Одеської області, за 2015 та 2016 роки;

5. Панков Андрій Вікторович, міський голова м. Краматорськ Донецької області, за 2015 та 2016 роки.

Читайте також: САП відкрила ще дві справи за декларацією Рабіновича - депутат

Також Національне агентство ухвалило рішення про подовження терміну повної перевірки декларацій 4 суб’єктів декларування на додаткові 30 календарних днів.

У НАЗК нагадали, що проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котрі стосувалися конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-