Порошенко обговорив із помічником держсекретаря США ситуацію на Донбасі

Порошенко обговорив із помічником держсекретаря США ситуацію на Донбасі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та помічник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Весс Мітчелл обговорили ситуацію на Донбасі та подальшу співпрацю між країнами.

Про це сказав Мітчелл на брифінгу після зустрічі з Порошенком в Адміністрації Президента, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорили питання, що стосуються безпеки, в тому числі і ситуацію на сході України, а також ситуацію на економічному і політичному фронтах", - зазначив Мітчелл.

Він запевнив, що США неухильно підтримують суверенітет і територіальну цілісність України.

"Я ще раз наголосив, що США засуджують вчинення агресії Росією проти України і висловлюють підтримку тим зусиллям, які робить Президент і його команда у відстоюванні безпеки України", - сказав Мітчелл.

Читайте також: США подвоюють допомогу Україні на зміцнення кібербезпеки – Мітчелл

Як повідомляв Укрінформ, 1 травня помічник державного секретаря США у справах Європи та Євразії Мітчелл розпочав триденний візит в Україну.

Україна стала третьою країною в міжнародному турне Мітчелла - перед цим він разом із держсекретарем Помпео брав участь у засіданні міністрів закордонних справ країн-членів НАТО в Брюсселі, а також здійснив візит до Тбілісі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-