Поява в ПАРЄ росіян у футболках FreeSavchenko є частиною гібридної війни - депутат

Поява в ПАРЄ росіян у футболках FreeSavchenko є частиною гібридної війни - депутат

Укрінформ
Українська делегація розцінює як частину гібридної війни РФ появу в Парламентській асамблеї Ради Європи російських журналістів у футболках з написом FreeSavchenko.

Про це в коментарі українським ЗМІ сказав член української делегації, народний депутат Борислав Береза, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз в ПАРЄ ходять представники російського телеканалу, які дуже непогано спілкуючись з місцевими депутатами, запитують їх, як вони ставляться до того, що Савченко перебуває в українській тюрмі. При цьому вони ходять у футболках з написом FreeSavchenko. Що це? Це ще один прояв гібридної війни і намагання дискредитувати якось Україну», - сказав Береза.

За його словами, нині в Європі триває активна гібридна війна з огляду на те, як активно працюють лобісти Росії, які хочуть зруйнувати ПАРЄ та інші демократичні інституції.

«Дуже велика кількість людей вже зрозуміла, що гібридна війна – це не лише військові, це і фабрики тролів, це і телебачення, замовні репортажі та інше», - вказав народний депутат.

Читайте також: Корупція у ПАРЄ: Геращенко нагадала про "брудні косоворотки під краватками"

Як повідомлялося, у четвер в ПАРЄ відбувається засідання ad hoc комітету, який займається розглядом змін до правил і процедур з метою поверненню Росії до ПАРЄ. Перед засіданням представник Росії в цьому комітеті ПАРЄ, голова комітету Держдуми із закордонних справ Леонід Слуцький заявив, що Росія ніколи не виконуватиме резолюцій ПАРЄ, що стосуються України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-