Корупція у ПАРЄ: Геращенко нагадала про

Корупція у ПАРЄ: Геращенко нагадала про "брудні косоворотки під краватками"

Укрінформ
Українська делегація продовжить працювати над тим, щоб викривати корупцію та лобізм Російської Федерації  у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Про це повідомила перший заступник Голови Верховної Ради, член постійної делегації в ПАРЄ Ірина Геращенко у Facebook

"Ми - українська делегація - й надалі будемо робити все, аби вивести на чисту воду брудний російський лобізм й корупцію, що й досі нерідко рулять в Асамблеї. Дякую всім колегам, ми всі сьогодні говорили в один голос і змогли переломити дискусію, в кожному слові згадавши Росію", - написала вона.

Геращенко зауважила, що дебати стосовно корупції в ПАРЄ були дуже важкі.

"Всі члени української делегації взяли активну участь в дебатах, й навіть змогли змінити й переламати їх тональність. В доповіді про корупцію мова йде в основному про Азербайджан, але всі українські депутати згадали про Росію, її лобістів в ПАРЄ і РЄ, про те, що Аграмунт і Ко не лише їли азербайджанську ікру, але й літали на російському військовому літаку в Сирію, й ведуть ніжну й небезкорисливу дружбу з Кремлем", - додала вона.

Читайте також: ПАРЄ ухвалила резолюцію щодо корупції в Асамблеї

Геращенко вважає, що багато хто з європейських колег "прагнуть заговорити" тему корупції в ПАРЄ.

"Влаштувавши публічну прочуханку Азербайджану, не всі готові витягнути брудну білизну щодо РФ, інакше з'ясується, що багато хто з респектабельних європейців носили ці брудні російські штані та косоворотки під своїми краватками та сукнями", - підсумувала депутат.

Геращенко також повідомила, що ПАРЄ ухвалило резолюцію щодо корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-