У квітні 13 депутатів не проголосували жодного разу - КВУ

У квітні 13 депутатів не проголосували жодного разу - КВУ

Список
Укрінформ
У квітні 13 народних депутатів не проголосували жодного разу.

Про це повідомляє громадська організація "Комітет виборців України".

"Так, упродовж місяця пропустили всі голосування Верховної Ради такі нардепи, як Вадим Рабінович, Євген Бакулін ("Опозиційний блок"), Євгеній Мураєв, Дмитро Ярош, Костянтин Жеваго, Сергій Клюєв, Олександр Онищенко, В’ячеслав Константіновський, Надія Савченко (всі позафракційні), Віталій Чепинога та Петро Сабашук (БПП), В’ячеслав Богуслаєв ("Воля народу") та Юрій-Богдан Шухевич (Радикальна партія Олега Ляшка)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у КВУ, "вказані депутати офіційно пропустили голосування ВР з невідомих причин". Тобто, не через хворобу чи відрядження.

"Окремі з них були присутні в Раді на момент голосувань, однак участі в них не брали. Так, Вадим Рабінович був письмово зареєстрований на трьох пленарних засіданнях ВР, В’ячеслав Богуслаєв та Костянтин Жеваго – по одному, Віталій Чепинога – восьми", - зауважили в КВУ.

Частина депутатів проголосувала лише кілька разів за місяць. Серед них є ряд відомих прізвищ. Так, Нестор Шуфрич проголосував (натиснув "за", "проти", "утримався") 7 разів, Дмитро Добкін – 11, Володимир Парасюк – 20, Віталій Хомутиннік – 20, Михайло Добкін – 24 із 267.

Читайте також: У березні Тимошенко і Бойко пропустили 90% голосувань у Раді

Загалом, як відзначили у КВУ, 40 народних депутатів пропустили 90% голосувань ВР у квітні. В порівнянні із попередніми місяцями, кількість депутатів, які не голосували, дещо зменшилася (в березні – 51 депутат, лютому – 63 депутати).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-