В інформаційному офісі уряду КНР хочуть посилення комунікації з Україною

В інформаційному офісі уряду КНР хочуть посилення комунікації з Україною

Укрінформ
Прес-бюро Інформаційного офісу Державної ради (уряд) Китайської народної республіки наголошує на необхідності посилення комунікації та інтенсифікації обміну інформацією з Україною.

Про це сказав директор прес-бюро Китаю Ху Кайхонг під час зустрічі із делегацією українських ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу в КНР.

"Ми маємо спільне бажання до гарного майбутнього і важливо, щоб ми збиралися, обмінювалися думками. Ми сподіваємось, що наше співробітництво і надалі розвиватиметься", - зазначив директор прес-бюро КНР.

Кайхонг також підкреслив необхідність налагоджувати комунікацію Китаю з містами України, які є інвестиційно привабливі для КНР за допомогою ЗМІ обох країн. "Ми вважаємо, що комунікація ЗМІ сприяє комунікації між народами", - підкреслив він.

Читайте також: Китайська провінція скасувала візи для українців

В ході зустрічі директор прес-бюро також поінформував про суть реформ у Китаї в інформаційній сфері.

За його словами, в ході цієї реформи питання преси і телебачення перейшли від держради КНР до партійного органу - відділу пропаганди ЦК КПК, що вважається однією із найавторитетніших партійних організацій. Тепер під її контролем перебувають питання ідеології, преси, телебачення, радіомовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-