Савченко пройшла допит на поліграфі

Савченко пройшла допит на поліграфі

Укрінформ
Депутат Верховної Ради України Надія Савченко пройшла допит з використанням поліграфа.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив адвокат політика Олег Соловей.

"На сьогодні процедура завершена, а чи буде вона ще продовжуватися — ніхто не знає. Надія почувається нормально, офіційних письмових заяв від неї не надходило", - сказав Соловей.

За його словами, експерти поки не надали свої висновки, тому зараз важко прогнозувати, чи треба буде продовжувати цю експертизу і коли саме. "Я не можу сказати, чи буде точно продовжена процедура чи ні. Навіть припустити не можу", - сказав захисник.

"Це достатньо складний процес, напружений, проходить у глобальній тиші. Коли ставлять запитання, ніхто навіть поворухнутися на може. Процес проходить у присутності трьох експертів КНДІСЕ (Київського науково-дослідного інституту судових експертиз), адвоката Савченко та співробітника СІЗО", - розповів адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня перевірка Савченко на поліграфі була перервана через стан її здоров'я.

22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

Читайте також: Савченко та Рубан відмовляються давати свідчення слідству - СБУ

Крім того, її підозрюють у спільній із затриманим раніше Володимиром Рубаном підготовці замаху на Президента Петра Порошенка.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави.

Під час судового засідання депутат оголосила голодування з 24 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-