Закон про нацбезпеку: Фріз пояснила важливість другого читання до саміту НАТО

Закон про нацбезпеку: Фріз пояснила важливість другого читання до саміту НАТО

Укрінформ
Дуже важливо, аби ухвалення у другому читанні закону про нацбезпеку відбулося до чергового саміту НАТО в липні.

Як повідомила член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат Ірина Фріз у Facebook, про це йшлося під обговорення українськими парламентаріями на чолі з Головою ВРУ Андрієм Парубієм з представниками Представництва НАТО в Україні, КМЄС, Посольств США, ЄС, РНБОУ, незалежними експертами цього законопроекту.

"З огляду на те, що обговорення відбувалось у форматі "Chatham House Rule" і про деталі говорити не бажано, зазначу лише одне - наші партнери одностайні в тому, що цей законопроект - реальний крок на поглиблення євроатлантичної інтеграції України. І це головне. Чи є він ідеальним - ні. Але чи є він фундаментальним і необхідним - так. Також важливим є ухвалення законопроекту в другому читанні до чергового саміту НАТО в липні цього року", - зазначила Фріз.

Читайте також: НАТО сподівається на цивільний контроль над сектором безпеки в Україні - Гетемюллер

Раніше вона вже наголошувала, що внесений до Верховної Ради законопроект передбачає реформування сектору безпеки і оборони України за стандартами та критеріями НАТО, тому його ухвалення вкрай необхідне державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-