Гройсман про реформи: На даний момент я цієї мети не досягнув

Гройсман про реформи: На даний момент я цієї мети не досягнув

Укрінформ
Уряду наразі не вдалося здійснити всі заплановані заходи, які б значно покращили рівень життя громадян України.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав під час суспільно-політичного форуму Реанімаційного пакета реформ «Реформи під прицілом: діалог громадськості та уряду», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Питання в тому, як змінюється якість життя українців. Я можу сказати, що те, що хотів змінити, на даний момент я цієї мети не досягнув. Але треба йти цим шляхом, аби досягнути, бо йдеться про зовсім нові стандарти життя українських громадян”, - сказав Гройсман.

Водночас він зазначив, що не хоче стати одним із багатьох  прем’єр-міністрів, які були в певний період часу. “Хочу, аби, коли я піду з цієї посади,  залишилися конкретні справи, які на краще змінили життя українців”, - підкреслив він.

Читайте також: Гройсман каже, що завжди готовий звітувати

Гройсман зазначив, що уряд відкритий до співробітництва з усіма. Йдеться і про політичні сили і про громадськість. “Пріоритет номер один — економічне зростання, а для цього потрібні інвестиції, верховенство права та багато іншого. В цих напрямках ми намагаємося структурувати наші дії та точно знаємо, що треба багато  зробити, аби цього досягнути", - сказав Гройсман.

Прем’єр-міністр наголосив, що нині Україна має чимало викликів, які треба долати, але він вірить, що все заплановане вдасться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-