Гройсман каже, що завжди готовий звітувати

Гройсман каже, що завжди готовий звітувати

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що звіт Кабінету Міністрів поданий до Верховної Ради ще 15 лютого.

Про це він сказав в ефірі програми «Свобода слова», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Те, що стосується звіту, то я би сказав наступне: ми звіт подали дійсно вчасно - 15 лютого. Він знаходиться в парламенті. Насправді це технічне питання, тому що кілька комітетів знаходяться сьогодні у Вашингтоні… І тому це не має значення, тому що я готовий звітувати завжди. Якщо ви пам ятаєте, кожен квартал я виходжу у прямому ефірі, я звітую перед українським суспільством, я звітую і зустрічаюся з українськими експертами, які задають мені питання, які дають свої поради, і я постійно відкритий як і члени уряду. Я кожен тиждень знаходжусь у парламенті , я відповідаю на запитання парламентів», - заявив Гройсман.

Читайте також: Уряд закликатиме парламент ухвалити трирічну бюджетну резолюцію

Він додав, що, наскільки йому відомо, всередині коаліції такої позиції немає.

«Якщо в когось є, виходьте і заявляйте, я готовий буду дати відповідь. Якщо хтось вважає, і хай мене всі почують, якщо хтось вважає, що такими методами на мене можливо тиснути, то ті люди, якщо такі є, вони глибоко помиляються. Я не боюся втратити свою посаду. Я ніколи не можу втратити своєї честі, тому завжди, коли мають зі мною справу, про це мають пам’ятати», - зауважив Гройсман.

Читайте також: Два роки уряду Гройсмана у цифрах

Як повідомлялося, 14 квітня минули 2 роки з дня , коли Верховна Рада проголосувала за кандидатуру Володимира Гройсмана на посаді прем'єр-міністра.

Окрім того, як зазначають у Комітеті ВР з питань економічної політики, у зв'язку із участю представників українського парламенту та Голови Комітету з питань економічної політики Андрія Іванчука у Глобальній парламентській конференції Парламентської мережі з питань Світового банку і Міжнародного валютного фонду у м. Вашингтон (Сполучені Штати Америки) з 14 по 20 квітня 2018 р., запланований на 18 квітня 2018 р. розгляд звіту про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році, за погодженням з Прем'єр-міністром України, переноситься на чергове засідання Комітету 20 червня 2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-