Е-декларації для активістів: засідання Антикорупційного комітету не відбулося

Е-декларації для активістів: засідання Антикорупційного комітету не відбулося

Укрінформ
Засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, на якому мав розглядатися законопроект щодо скасування декларування для громадських активістів, не відбулося.

Як повідомив секретар комітету Дмитро Добродомов, зареєструвалися 13 із 24 членів комітету, проте не прийшов головуючий.

«Ми мали прийняти зараз важливе рішення. Я, чесно кажучи, не розумію зараз, коли голова (головуючий - ред.) комітету скликає комітет і всі приїжджають, ... а він навіть не з'являється», - зазначив Добродомов.

Депутат повідомив, що у повному складі на засідання комітету не прийшли депутати від «Народного фронту», «Опозиційного блоку», а от більша частина представників БПП «на відміну від вчорашнього дня, сьогодні були».

Читайте також: Гройсман вважає помилковим запровадження е-декларацій для активістів

«Я буду наполягати на тому, щоб о 12.00 просто у залі ми все ж таки провели засідання комітету. У нас єдине питання, яке можна вирішити за 5-10 хвилин, головне, щоб ми все ж таки зібралися», - наголосив Добродомов.

Як повідомлялося, 3 квітня о 9.00 Комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції мав провести засідання, на якому планувалося розглянути законопроект щодо скасування декларування для громадських активістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-