Луценко підтвердив факт прослуховування кабінету Холодницького

Луценко підтвердив факт прослуховування кабінету Холодницького

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко підтвердив, що керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького прослуховували в його робочому кабінеті.

За словами генпрокурора, цим займалося Національне антикорупційне бюро під процесуальним керівництвом ГПУ, передає "Дзеркало Тижня".

"Згідно із законодавством Генпрокуратура спільно з НАБУ проводили слідчі дії, які стосувалися, в тому числі, і керівника САП", - повідомив Луценко.

Читайте також: В ГПУ обіцяють суди над позбавленими недоторканості нардепами вже цьогоріч

При цьому генпрокурор відмовився коментувати результати слідчих дій, а також не повідомив, чи були задокументовані які-небудь протиправні дії Холодницького.

"Тільки в результаті допитів, експертиз зможу повідомити про те, чи є ознаки кримінальних правопорушень, які зафіксовані на прослуховуючому пристрої, встановленому в кабінеті керівника САП", - пояснив Луценко.

Читайте також: Луценко: Прокуратура вивчає ймовірні контакти Рубана і Савченко з Медведчуком

Раніше деякі ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела, що НАБУ і Генпрокуратура кілька тижнів прослуховували кабінет керівника САП Холодницького. Зазначалося, що обладнання для прослуховування в кабінеті Холодницького було встановлено співробітниками Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом департаменту розслідувань у сфері держслужби і держвласності Генпрокуратури і з санкції суду.

Читайте також: Холодницький прокоментував "жучки" у кабінеті та свою "відставку"

За даними ЗМІ, обладнання для прослуховування нібито було встановлено в акваріумі в кабінеті керівника САП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-