Комітет ВР не зміг розглянути законопроект про нацбезпеку

Комітет ВР не зміг розглянути законопроект про нацбезпеку

Укрінформ
Комітет ВР не зміг провести засідання, на якому планувалось розглянути президентський законопроект про нацбезпеку через відсутність кворуму.

Голова безпекового комітету Сергій Пашинський вбачає у зриві кворуму провокацію, направлену проти розгляду відповідного законопроекту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на сьогодні я бачу повну відсутність кворуму і я вбачаю в цьому провокацію і зрив розгляду надважливого закону, який зініціював Президент України Порошенко, №8068 про національну безпеку України. На жаль, змушений закрити засідання нашого комітету", - сказав Пашинський.

На засіданні комітету були присутні 8 депутатів, кворум становить 10.

Разом із тим на засідання комітету прийшла народний депутат Надія Савченко, яка рішенням Ради була виключена з його складу.

"Я оскаржила рішення про виключення мене з комітету, тому маю право бути присутньою тут", - заявила Савченко.

Читайте також: Савченко хоче через суд повернутися до комітету ВР з нацбезпеки

Не прийшли на засідання комітету: Олександр Бригинець (БПП), Артур Герасимов (БПП), Андрій Білецький (позафракційний), В'ячеслав Богуслаєв (група "Воля народу"), Сергій Льовочкін ("Опозиційний блок"), Юлій Мамчур (БПП), Семен Семенченко ("Самопоміч"), Ірина Фріз (БПП), Дмитро Ярош (позафракційний).

Як повідомлялось, раніше планувалося, що відповідний законопроект буде розглядатись парламентом у першому читанні у четвер, 22 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-