Семенченко відмовився прийти на допит в ГПУ - Сарган

Семенченко відмовився прийти на допит в ГПУ - Сарган

Укрінформ
Народний депутат від фракції "Самопоміч" Семен Семенченко відмовився прибути 16 березня в Генеральну прокуратуру на допит в якості свідка.

Про це повідомила у Twitter прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Нардеп Семенченко відмовився прибути на допит в якості свідка 16.03.2018, пославшись на зустрічі у посольстві. Про це слідчому повідомила його помічниця М.", - розповіла Сарган.

Однак вона не уточнила, у межах якого саме провадження має відбутися допит народного депутата.

Як відомо, правоохоронці оприлюднили відеозапис від 3 березня, на якому видно, як Семенченко виносить сумки із наметового містечка під Верховною Радою перед демонтажем.

Читайте також: Під Радою не "Донбас", а "ряжені" Семенченка - командир батальйону

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголошував, що народний депутат від фракції "Самопоміч" міг винести зброю безпосередньо перед початком проведення слідчих дій на території наметового містечка.

Слідчі дії проводилися вранці 3 березня згідно з рішенням суду в межах двох кримінальних проваджень: одне відкрите за фактом спроби захоплення Міжнародного центру культури і мистецтв Федерації профспілок (Жовтневий палац), інше  за фактом подій 27 лютого біля Верховної Ради, коли внаслідок сутичок із протестувальниками зазнали травм 14 правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-