Парубій закрив вечірню Раду

Парубій закрив вечірню Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим", - сказав спікер.

Під час вечірнього пленарного засідання народні депутати ухвалили у першому читанні законопроект "Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав" (№ 7466), що, зокрема, передбачає справедливу авторську винагороду для виконавців, музикантів та інших митців. 

Читайте також: Делегація Ради їде на безпекову конференцію у Кишинів

Крім того, Рада перейшла до розгляду блоку питань паливно-енергетичного комплексу. Так, у другому читанні та в цілому ухвалено закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення деяких аспектів нафтогазової галузі" (№ 3096-д) та в першому читанні законопроекти "Про забезпечення прозорості у видобувних галузях" (№ 6229) і "Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо створення єдиної бази абонентів – споживачів природного газу) (№ 6391).

Окрім того, парламент ратифікував Угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про спільний контроль осіб, транспортних засобів, товарів та предметів у спільних пунктах пропуску через українсько-молдовський державний кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-