Порошенко: Літав на Мальдіви під власним прізвищем

Порошенко: Літав на Мальдіви під власним прізвищем

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час поїздки у відпустку на Мальдіви нікому свої повноваження не делегував і перетинав кордон під власним прізвищем з відповідною реєстрацією.

Про це він заявив на прес-конференції у середу, 28 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відповідно до Конституції, Президент не має права нікому передавати свої обов'язки, тому 24 години на добу вже майже чотири роки я знаходжусь на зв'язку і виконую функції Президента і Верховного Головнокомандувача. І на початку січня я нікому своїх обов'язків не передоручав. Хочу дуже твердо наголосити, що кордон я перетинав під своїм прізвищем, по своєму паспорту з відповідною реєстрацією у прикордонників", - сказав Порошенко.

Він додав, що оплачував поїздку - і літак, і готель - з власного банківського рахунку в українському банку, і в цьому можна буде пересвідчитися, переглянувши через кілька тижнів  його е-декларацію.

Читайте також: Президент сподівається на нову фінансову допомогу з Європи

"Наголошую, що на це не було витрачено жодної копійки з українського бюджету, а всі кошти були задекларовані і з них були сплачені всі податки. Про це відразу ж після повернення прес-служба проінформувала громадськість", - резюмував Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-