ВР може розглянути законопроект про Антикорупційний суд вже завтра

ВР може розглянути законопроект про Антикорупційний суд вже завтра

Укрінформ
Верховна Рада може розглянути президентський законопроект "Про Вищий антикорупційний суд" вже у четвер, 1 березня.

Про це під час засідання парламенту заявив Голова ВР Андрій Парубій, поінформувавши про те, що Комітет ВР з питань правової політики та правосуддя рекомендував прийняти за основу цей законопроект, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це (рекомендація профільного комітету - ред.) відкриває можливість ... навіть завтра, якщо буде воля залу, перейти до розгляду цього надважливого законопроекту", - сказав Парубій.

Як повідомлялося раніше, Комітет Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя рекомендує ухвалити за основу президентський законопроект "Про Вищий антикорупційний суд", а чотири альтернативні законопроекти - відхилити.

Читайте також: Президентський законопроект про нацбезпеку з’явився на сайті Ради

Президент Петро Порошенко 22 грудня 2017 року вніс до Верховної Ради законопроект № 7440 "Про Вищий антикорупційний суд".

На засіданні Верховної Ради 18 січня депутати тричі відмовилися включити цей законопроект до порядку денного сесії.

За результатами візиту 12-16 лютого групи експертів МВФ представник МВФ в Україні Йоста Люнгман заявив, що українська влада повинна забезпечити невідкладний розгляд у парламенті законопроекту про антикорупційний суд з урахуванням рекомендацій Венеціанської комісії та зобов'язань у рамках програми МВФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-